SAL 100 - KULTURSTATIONEN OG KINOREVUEN

img.Name

Forslaget bygger på en idé om at booste det sammenhold og den virketrang, der har kendetegnet Kulturstationen & Kinorevuen i Skørping, siden starten i henholdsvis 1997 og 1995, samt ønsket om fortsat at kunne stille tidssvarende faciliteter til rådighed.

Vi foreslår, at den aktivitet der i forvejen udspiller sig i Stationsområdet, på Kulturstation og i Kinorevuen forstærkes med en ny aktivitet, Som vi har kaldt SAL 100.

SAL 100 skal kunne rumme 100 personer, og skal tilføre Kulturstationen & Kinorevuen et længe næret ønske om en moderne, fleksibel sal, der kan bringe byrum, udearealer og sal i spil på samme tid.

Ambitionen er at skabe en bygning, der inddrager byen og går i samspil med Kulturstationens udearealer, og som i kraft af sit udtryk og åbenhed inviterer til nye aktiviteter.

FAKTA

Opgave : Tilbygning og ombygning
Adresse : Sverriggårdsvej 4, Skørping
Bygherre : Kulturstationen og Kinorevuen
Bruttoareal : 375
Anlægssum : Ikke oplyst
Pdf – Arkitektrådgivning

img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name
img.Name